Hyr konferenslokaler för utbildning

Utbildning är en investering för framtiden – både på individnivå och organisationsnivå. Utbildning kan se ut på många olika sätt. Det kan handla om en längre högskoleutbildning, men det kan också vara kortare kurser, internutbildning inom organisationer eller workshops. Att hyra konferenslokaler för att arrangera utbildningsdagar kan vara ett bra sätt att skräddarsy utbildningen utifrån gruppen. Läs mer om varför du bör hyra konferenslokaler för utbildningsrelaterade aktiviteter.

Lokaler för internutbildning

Många verksamheter inser vikten av att vidareutbilda personalen eller medlemmarna. Det kan exempelvis handla om utbildningar för alla anställda, exempelvis seminarier inom teambuilding, stresshantering eller mötesteknik. Det kan även vara utbildning för några utvalda som ska lära sig mer om ledarskap, strategi eller digitalisering. Det finns alltid ett behov av vidareutbildning, oavsett bransch eller storlek på verksamheten.

Hos Helio.se hittar du fräscha konferenslokaler i Stockholm som lämpar dig för utbildning av alla slag. De erbjuder över 60 olika konferenslokaler av olika storlekar. En fördel med att hyra konferenslokal hos Helio är att det är väldigt smidigt eftersom allt som behövs ingår. Konferenslokalerna är utrustade med all teknik som behövs, exempelvis projektor, whiteboard och LED-skärm. Dessutom erbjuder de ekologiskt KRAV-märkt kaffe. Med sina 3,2 koppar per dag är Sverige ett av världens ledande länder vad gäller kaffedrickande. Genom att hyra uthyrningslokaler där kaffe ingår kommer deltagarnas och utbildningsledarnas energinivå och humör att vara på topp hela dagen. Helios konferenslokaler i Stockholm erbjuder även te och frukt.

För att göra det enkelt för deltagarna att ta sig till utbildningsplatsen är det viktigt att välja en centralt belägen lokal. Helios konferenslokaler i Stockholm finns på åtta platser, bland annat på Kungsholmen, Stureplan och vid Hötorget. Det finns lokaler för små intima utbildningar med färre än 20 deltagare såväl som stora konferenslokaler som rymmer över 100 personer. Med andra ord är det möjligt att skräddarsy lokalen för verksamhetens internutbildning helt utifrån gruppens storlek och förutsättningar.

Lokaler för workshops

För mindre grupper är det vanligt med utbildningar i form av workshops där deltagarna är mer aktiva. Helios lokaler erbjuder de rätta förutsättningarna för den typen av utbildning. Med mjuka fåtöljer och avslappnande lounger finns det optimala förutsättningar för givande diskussioner och utbildningar med lekfulla inslag. Mindre grupper kan exempelvis boka Namba i Solna Business Park. Det är ett unikt grönt mötesrum med en mjuk gräsmatta, vilket skapar en annorlunda utbildningsplats.

Trots att många företag satsar på virtuella möten efter coronakrisen så är det många som föredrar att träffas fysiskt eftersom det skapar engagemang och är bättre för problemlösning. En workshop där deltagarna träffas på riktigt har en positiv påverkan på motivation och energi.