Bo var du vill och studera

En stor fördel med distansstudier är att du kan bo var du vill samtidigt som du studerar. Det spelar ingen roll om du är i Thailand, Stockholm eller Ystad.

Bo kvar

Du trivs där du bor, samtidigt som du behöver utbilda dig. Då är det perfekt att kunna studera på distans, träffa klasskamrater och lärare via universitets plattform. Ibland vill vi inte flytta, ibland är det svårt att flytta på grund av familjesituationen. Det är många som pluggar på distans och verkligen trivs med det. Om du har gått igenom en svår period i livet och behöver komma tillbaka till samhället, så kan just distansstudier vara ett bra sätt. Många universitet, som Uppsala Universitet, erbjuder en mängd distanskurser.

Resa och studera

Medan vissa studerar på distans för att få stanna kvar hemma, så passar andra på att resa jorden runt. Att studera på distans kan faktiskt möjliggöra att leva utomlands ett tag, i alla fall om du satsar på ett billigt land som Thailand eller Indien. Du måste ha tillgång bra wifi och läsa en kurs som inte kräver obligatorisk närvaro på eventuella kursmoment.

Previous article

Ta hand om din hälsa

Next article

CSN-lån